marți, 15 iunie 2010

Concurs- rezultate partiale


Iata mailurile pe care le-am primit de la voi:

OANA:

E greu de ales, oricine e tentat sa spuna...scena luptei, dar acolo nu vedem decat violenta...deci eu sunt de-a dreptul nerabdatoare sa vad scena sarutului dintre Bella si Jacob, cu reactia lui Edward de dupa asta...Este, cred eu, un moment definitoriu al relatiei dintre ei doi. Bella a "gustat" si din viata alaturi de varcolac, si-a pus sufletul in balanta si, a devenit mult mai constienta de infinita ei iubire pentru Edward, ca partener de viata...dar si de iubirea...mai mult frateasca, pentru Jacob. In definitiv de acest moment a depins intreaga evolutie a celor trei...si asa, ca o parere personala...Bella a facut cea mai buna alegere, a ramas alaturi de vampirul ei, dar i-a si desavarsit existenta varcolacului, prin Renesme.

ANDRA:

Scena din Eclipse pe care o astept cel mai mult este lupta dintre Edward si Victoria, pentru a putea vedea trairile Bellei.

ALEXA:

E greu de spus ce scena din Eclipse imi doresc sa vad cel mai mult, pentru ca tot filmul este special, dar trebuie sa aleg una singura. Atunci cred ca scena in care Victoria se lupta cu Edward. De ce tocmai scena asta? Pentru ca atunci cand am citit cartea mi-am imaginat cum ar putea sa arate locul si cum s-ar desfasura intreaga scena si vreau sa vad daca este asa cum am crezut eu. Mi-a placut acea scena pentru ca este pusa inca o data la incercare reusita lui Edward de a o pastra pe Bella in viata, este plina de ura pe care o poarta Victoria pentru cei doi si incercarea de a supravietui a Bellei. Contine foarte multe sentimente si sper ca le voi resimti cand voi vedea filmul. Mi-a placut trailerul si sper ca acea scena va trezi acele sentimente in mine, pe care le-a trezit si cartea. Desi se spune ca o carte nu se compara cu un film. Mai sunt multe alte scene pe care imi doresc sa le vad, dar ma rezum doar la aceasta.

DANCING VAMPIRE:

Ei bine, scena pe care o astept cu nerabdare este lupta cu Victoria.
Oh, Doamne! Abea astept sa vad cum se lupta Edward cu Victoria, cum Seth il smotoceste pe Riley, cum varcolacii se bat cu armata Victoriei. Daca te intrebi, nu, nu sunt pro filmelor horror (dimpotriva, I hate them), dar partea asta m-a captivat in mod special, mai ales partea in care Bella doreste sa se sacrifice, doar gandindu-se ca Edward al ei ar putea sfarsi!
Ador felul in care Stephenie a descris totul, ador actiunea, ador sentimentele pe ca mi le starneste doar cititul partii acesteia...dar, cand ma gandesc ca o sa vad lupta asta ecranizata, radiez de fericire :))! Am vazut scena in care Edward scoate bradul din radacini si este atat de ... Eedwaaaaard :)))! Ma indoiesc intr-adevar de performantele lui Bryce... si asta nu pentru ca nu ar fi o actrita buna, ci pentru ca nu imi inspira figura aceea de fiara, bestie, vampir... nu imi inspira deloc ura, iar din cauza asta o prefer mai mult pe Rachelle, dar vom trai si vom vedea!
Aceasta e scena pe care abea o astept.

CORNELIA:

Scene sunt multe, de fapt cred ca asteptam tot filmul.Scena pe care o astept cel mai mult, (aici fac o paranteza pentru cine a citit cartea), imi place momentul cand se lupta victoria cu Edward si finalul cand se intoarce catre Bella si ea sta ingrozita cu piatra in mana. Imi doresc enorm de mult sa vad cum au jucat actori acel moment, lupta intre Edward si Victoria si punctul culminant reactie Bellei, in carte e super relatata scena si intensa.. In acel moment isi arata si Edward instictele de pradator, si intradevar e un soc pentru Bella.

Sondajul este in bara din dreapta si puteti vota pana pe data de 30 iunie.


Mult succes tuturor!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

din raspunsurile voastre , dc nu as fi citit carteaa inclina sa cred ca in toata cartea este doar scena luptei dintre edward si victoria.
si sincer aveati de unde va inspira pt ca sunt multe scene: scena cortului (pe care eu o ador) , scena de absolvire sau petrecerea, sau cand Bella se duce la mama ei cu Edward sau scena cand Jacob vine la scoala bellei, cererea in casatorie a lui Eduard....
(sarutul dinte Jacob si Bella nu-l mai zic pt ca a fost mentionat- desi e preferatul meu, nu sunt fan edward :)) ) aveati de unde alege....
dar ma rog in cartea aia pt voi nu exista decat EDWARD...
imi pare rau ca va interesat altceva decat sa-l urati pe jacob ca se baga intre protagonisti...

Anonim spunea...

si mai sunt scene in carte: cele despre trecutul lui Jasper si Rosalie ( scuze ca le-am uitat)

Oana spunea...

Asa cum mi-am imaginat...toti vor spune LUPTA...eu am ales sarutul dintre Bella si Jake, cel de dinaintea luptei, fiindca asa cum am mai spus de acest moment a depins totul...in fine, multumesc celor care au votat raspunsul meu si bafta fetelor...kisses.

Anonim spunea...

De ce nu merge sa votam?

Anonim spunea...

Andra...nu-i poti vedea trairile Bellei (asta daca nu esti cunva inzestrata cu puteri magice), trairile sunt stari emotionale, vei putea vedea doar chipul ei, sugerand ceea ce simte...fetelor, doar asta vreti sa vedeti in film? lupta? Eclipsa ne ofera mult mai mult, nu doar asta...sunt dezamagita, nu am stiut de concursul acesta, as fi participat si eu...