miercuri, 23 noiembrie 2011

Modelul rochiei de mireasa a Bllei va fi pus in vanzare
Modelul rochiei de mireasa din The Twilight Breaking Dawn-Partea I va fi pus la vanzare de insasi creatoarea lui, designerulCarolina Herrera, anunta THR. La inceputul anului, viitoarele mirese isi vor putea cumpara din buticurile Caroline Herrera celebra rochie cu detalii de dantela pe care personajul Bella Swan o poarta la nunta cu vampirul ei iubit, Edward Cullen.


Herrera a explicat pentru Reuters ce anume a inspirat-o in a crea modelul rochiei imbracate de Kristen Stewart in film: "am vrut sa creez un moment magic pe care ei (Bella si Edward) sa il aiba la nunta (...) Ea (Bella) este o fata inocenta care isi gaseste prima dragoste adevarata, asa ca, exista romantism, exista magie."Breaking Dawn breaking dawn bella wedding dress You Can Now Buy Bellas Wedding Dress from Breaking Dawn! breaking dawn merchandise


Replici ale rochiei de mireasa realizate de Alfred Angelo se vand deja cu un pret de pornire de 799 de dolari (puteti vedea una dintre replici aici). Fanii lui Edward si ai Bellei au, insa, ocazia sa reproduca nu doar nunta vampireasca, ci si luna de miere. Patul din apartamentul in care proaspatii insuratei isi petrec luna de miere in The Twilight Breaking Dawn-Partea I poate fi si el achizitionat pentru 4.400 de dolari.
Sursa fotografiilor:  1 si 2

Niciun comentariu: