sâmbătă, 11 decembrie 2010

Joe si Ashley nu isi mai ascund povestea de dragoste

Joe Jonas  si Ashley Greene nu isi mai ascund povestea de dragoste

Desi la inceput au preferat sa isi mentina relatia departe de lumina reflectoarelor, acum cei doi au decis sa se arata lumii exact asa cum sunt: tineri, frumosi si indragostiti.

Cantaretul de la Jonas Brothers si actrita din "Saga Amurg" au fost fotografiati tinandu-se de mana si foarte zambitori pe aeroportul din Los Angeles. Alaturi de ei era si catelusul lui Ashley, Marlo.

Cuplul a petrecut sfarsitul de saptamana la New York, profitand de timpul pe care il au impreuna, deoarece Ashley va trebui sa se intoarca pe platourile de filmare de la "Saga Amurg: Zori de zi", in Louisiana, iar de acolo va pleca in Canada.

Cel mai probabil cei doi vor avea destul de multe zile in care vor fi departe unul de altul. Totusi Joe, care abia a incheiat un turneu alaturi de fratii sai, vrea sa renunte la multe dintre activitatile sale profesionale pentru a petrece mai mult timp cu iubita sa.

In timpul vizitei la New York, cei doi au asistat la un spectacol peBroadway, numit "Elf", si apoi s-au pozat cu protagonistii. Ashley Greene a fost atat de incantata de spectacol incat le-a impartasit emotiile si fanilor si prietenilor de pe Twitter, unde a marturisit si ca adora Craciunul.

Niciun comentariu: