joi, 1 octombrie 2009

Let me sign -incheiere


S-a terminat :(

Lara a scris capitolul 45 si epilogul din "Let de sign" si odata cu ele, fanficul s-a incheiat.
Puteti citi finalul aici.
Lara, iti multumim ca ne-ai facut zilele (respectiv noptile) mai frumoase, transmitandu-ne putin umor, un gand bun si o poveste de dragoste minunata.

Post edit: Lara ne-a spus cateva cuvinte pe blogul ei:

"Dragele mele,
M-am gandit sa va scriu cateva randuri asa, ca la despartire.
Inca nu voi pleca nicaieri, si poate, cine stie, voi mai avea vreo idee pentru o alta poveste….Dar va mai trece un timp. In orice caz, nu va exista nicio continuare pentru Let Me Sign.
Eu asa cred ca e cel mai bine sa ramana, in asa fel incat, fiecare dintre voi sa-si poata imagina orice continuare isi doreste….Mi se pare mai frumos asa :)
Vreau sa va multumesc din nou tuturor si fiecareia in parte pentru ca ati ras, v-ati intristat, ba chiar poate unele ati si plans.
Tot ce am scris, am scris pentru voi, ca sa va fac noptile mai frumoase, visele mai colorate, si … pentru mine, pentru sufletul meu.
Imi plac finalurile fericite, imi plac oamenii fericiti, si asta cred ca s-a vazut.
Va doresc sa aveti o viata minunata, sa aveti parte de o dragoste (sau de mai multe ;) ) cel putin la fel de minunata ca cea dintre Cassie si Rob, sa fiti fericite, implinite si…sa nu ma uitati…….Stelele sunt cazatoare – nu ca m-as considera o stea….Mi-as dori ca macar povestea mea sa fi fost o steluta mica-mica pe cerul viselor voastre.
Va imbratisez, va sarut si va raman vesnic recunoscatoare pentru tot ce ati facut pentru mine !!! :)

Cu mult drag,

A voastra, LARA"

postat de Georgia

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iti multumesc tie, Georgia si voua, tuturor pentru ca si voi, la randul vostru mi-ati facut noptile si zilele mai frumoase :D Ma plec in fata voastra cu recunostinta :)

Va imbratisez :)
Lara